preskoči na sadržaj

Login

2017-12-12 17:01:54

ZAHVALNICE ZA NAŠE UČENICE NA TREĆEM FESTIVALU VOLONTERIZMA

U četvrtak, 07.12.2017. u Gradskoj knjižnici Oroslavje održan je Treći Festival volonterizma, u sklopu projekta Lokalni volonterski centar “Orkas”, koji provodi Udruga mladih Feniks u suradnji s partnerima: gradovima Oroslavjem i Donjom Stubicom, općinama Stubičke Toplice, Veliko Trgovišće i Jakovlje, Osnovnom školom Oroslavje, Srednjom školom Oroslavje te Centrom za socijalnu skrb Donja Stubica, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U sklopu Festivala dodijeljene su nagrade iz područja volonterizma za 2017. godinu za volontere, volonterske akcije, organizacije i ustanove s područja Oroslavja, Donje Stubice, Stubičkih Toplica, Velikog Trgovišća i Jakovlja u pet kategorija.

Također, na Festivalu su uručene i zahvalnice volonterima Lokalnog volonterskog centra “Orkas”, koji pružaju pomoć u učenju, odnosno instrukcije učenicima naše škole i Osnovne škole Oroslavje. Među tim vrijednim volonterima su i tri učenice 4.a razreda naše škole: Valerija Ivić, Ilona Kovačević i Vinka Popović. Bravo!


Srednja škola Oroslavje
 preskoči na navigaciju